Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o oala cu apa rece la foc mic,se spumuieste,se adauga zarzavatul curatat si spalat(2-3 morcovi depinde si de dimensiunea lor,2 radacini de patrunjel,1 ardei,1 ceapa),cateva fire de patrunjel verde.Dupa ce a fiert carnea si zarzavatul,se strecoara supa se adauga taiteii si patrunjel verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii