Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti 3 catei de usturoi.
Separat maruntiti ceapa si puneti-o la calit intr-un vas mare cu putin ulei de masine. Dupa ce devine transparenta, adaugati legumele si amestecati bine, lasati la calit intre 10-15 minute, apoi adaugati usturoiul si carnea de pui taiata cubulete. Amestecati si lasati carnea sa isi schimbe culoarea pe toate partile, mai puneti ulei daca e nevoie.
Transferati toate acestea in vasul de la slow cooker, adaugati ciupercile taiate felii si turnati apa pana la limita. Curatati patrunjelul si puneti-l intreg in vas, pentru a da gust supei. Condimentati cu sare si piper si acoperiti cu capacul si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 3 ore.
Dupa 2 ore, adaugati restul din caciulia de usturoi pisat cat mai fin si 1 lingura de tarhon maruntit. Scoateti radacina de patrunjel si acoperiti din nou.
La final dupa cele 3 ore puneti smantana, amestecati si mai condimentati cu sare daca este nevoie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii