Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al aparatului Crock Pot, am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul pe răzătoarea mică și am adăugat sosul de soia apoi restul ingredientelor, mai puțin tăiețeii.
Am adăugat doi litri de apă rece in vasul aparatului de gatit Crock Pot și am setat programul high pentru 3 ore.
La finalul celor 3 ore am ridicat capacul, am adăugat tăiețeii din făină de hrișcă și am mai lăsat supa să fiarbă timp de 30 de minute pe modul ”low”.
Îmi place mult supa aceasta. Are un gust dulce-picant, este sățioasă și foarte sănătoasă.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii