autor:

Rita Ilieș

» » , Slow Cooking, Supe de carne

Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot

Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2015

Ingrediente
carne de rață (eu am folosit aripi, pulpă, pipotă), 50 g porumb, 150 g ciuperci de pădure, 80 g muguri de bambus, 10 cm dintr-o rădăcină de praz, jumătate dintr-un ardei roșu, un morcov mic, o lingură cu sos de soia, un mănunchi de tăieței din făină de hrișcă, 2-3 felii de ardei iute, sare roz, piper Szechuan

Dificultate: Redusa Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al aparatului Crock Pot, am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul pe răzătoarea mică și am adăugat sosul de soia apoi restul ingredientelor, mai puțin tăiețeii.

Am adăugat doi litri de apă rece in vasul aparatului de gatit Crock Pot și am setat programul high pentru 3 ore.

La finalul celor 3 ore am ridicat capacul, am adăugat tăiețeii din făină de hrișcă și am mai lăsat supa să fiarbă timp de 30 de minute pe modul ”low”.

Îmi place mult supa aceasta. Are un gust dulce-picant, este sățioasă și foarte sănătoasă.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Carnea spalata se pune la fiert in 2,5 l apa rece, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se aduna spuma

52 voturi    16 comentarii
50 min
Supe de carne
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Punem carnea de pui la fiert in supa de pui, alaturi de usturoiul curatat. Nu uitati : focul este

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de rață (eu am folosit aripi
  • pulpă
  • pipotă)
  • 50 g porumb
  • 150 g ciuperci de pădure
  • 80 g muguri de bambus
  • 10 cm dintr-o rădăcină de praz
  • jumătate dintr-un ardei roșu
  • un morcov mic
  • o lingură cu sos de soia
  • un mănunchi de tăieței din făină de hrișcă
  • 2-3 felii de ardei iute
  • sare roz
  • piper Szechuan

Raporteaza reteta

Retete
de Rita Ilieș
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

16 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    7 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa cu galuste