Supa de rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii

Ingrediente

  • Pentru ca acum a inceput si sezonul rosiilor, una din supele cele mai gustoase este supa de rosii.
  • Este tot una din supele pe care eu prefer sa le servesc reci, cu branza rasa sau taiata cubulete si cu paine prajita.
  • - 2 kg rosii proaspete;
  • - 2-3 morcovi tineri;
  • - 1 ceapa uscata;
  • - 1 bucata de telina;
  • - 1 dovlecel;
  • - 2-3 cartofi noi;
  • - 1 ardei gras;
  • - Sare;
  • - Piper.

Mod de preparare

1. Se spala legumele si se lasa la scurs. Intr-o oala incapatoare se pun legumele la fiert, mai putin rosiile, in apa cu o lingurita de sare.

2. Se lasa sa fiarba 30 de minute pana se inmoaie bine. Se adauga rosiile date pe razatoarea mare si se mai lasa 10 minute. Se opreste focul si se lasa putin sa se raceasca.

3. Se paseaza totul foarte bine cu blenderul pana obtinem o pasta.

4. Se aseaza iar pe foc, potrivim cu sare si piper, mai lasam 5 minute sa fiarba ...si gata supa.

Se adauga la servire branza rasa sau taiata cubulete mici si se serveste alaturi de paine prajita, atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise