Tocam ceapa si ardeiul marunt; le punem la calit cateva minute.
Adaugam si rosiile si mai lasam la calit 10 minute avand grija sa amestecam pentru a nu se lipi.
Apoi adaugam 1 litru de apa si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute pasam rosiile cu blenderul pentru a obtine o consistenta mai cremoasa. Daca nu aveti blender puteti da rosiile printr-o sita. Potrivim de sare, piper si busuioc.
Chifla o taiem pe jumatate, o perpelim un pic pe gratar. Imediat dupa ce am ridicat-o de pe gratar o frecam cu bobul de usturoi.
O puteti aseza asa cum am facut eu sau puteti praji felii de paine, frecate cu usturoi si taiate cubulete.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii