Se toaca zarzavatul cubulete si usturoiul marunt, se caleste in oala cu uleiul cateva secunde.Se adauga 2 cani de apa,sarea si piperul si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 20 de min.Cand se ia de pe foc se adauga patrunjelut tocat sau busuioc.
Pentru cine prefera se poate adauga fidea(eu am pus) sau galuste din gris.Se poate servi cu 1 lingura de smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii