Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.
Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.
Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.
Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.
Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.
Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.
Se pune din oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.
Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.
La sfarsit se adauga leusteanul verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii