Toate legumele, inclusiv usturoiul, curatate, spalate, taiate, se pun in oala.
Toate legumele, inclusiv usturoiul, curatate, spalate, taiate, se pun in oala, la fiert, cu 1 lingurita cu sare, cu apa doar cat sa fie acoperite.
Dupa ce au fiert bine, se strecoara fara sa se arunce apa, apoi se rastoarna in blender, se paseaza totul fin, piureul rezultat se amesteca cu supa, daca este prea groasa, se adauga si apa de la fiert (fiecare cum considera), se pune vasul inapoi pe foc, iar cand incepe sa fiarba, se adauga orezul, legatura de telina spalata, iar dupa 5-6 min. de fiert, se potriveste de gust, se scot frunzele de telina, se adauga uleiul, se opreste focul si se serveste dupa ce s-a racit.
In familia noastra si acum, dar si in copilarie, nu ne lipseste din meniu astfel de supa pe timp de vara, pentru ca este gustoasa si racoritoare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii