Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se ia spuma si se adauga legumele curatate si spalate, intregi. Se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 25 minute.
Se spala rosiile, se taie bucati mai mari scotandu-se cotoarele si se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu putina sare, la foc mic, aproximativ 20-25 minute.
Rosiile se lasa sa se racoreasca putin apoi se mixeaza, dar nu prea mult, doar cateva miscari. (vezi video) Se strecoara de coji si seminte, se pun din nou la fiert adaugandu-se zaharul (depinde cat de dulci sunt rosiile), zeama de la pui, concentratul, putin patrunjel tocat si se drege gustul de sare si piper.
La urma se adauga taiteii si se dau cateva clocote. Daca sunt taitei instant se pun direct in supiera, apoi supa clocotita peste ei. Cine doreste poate pune bucati de carne. Garnisiti cu o frunzulita de patrunjel.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii