Ingrediente
1,5 kg rosii, 60-70 g taitei sau flechite, 1 ceapa mica, 1 legatura patrunjel, 2 linguri zahar, 4 linguri ulei, 2 cuburi/lingurite concentrat pui. ciuperci sau legume, sare, piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
23 voturi
Mod de preparare
Se lasa sa se racoreasca putin apoi se mixeaza, dar nu prea mult, doar cateva miscari. (vezi video) Se strecoara de coji si seminte, se pune din nou la fiert adaugandu-se uleiul, zaharul (depinde cat de dulci sunt rosiile), concentratul, putin patrunjel tocat si se drege gustul de sare si piper.
La urma se adauga taiteii si se dau cateva clocote. Daca sunt taitei instant (Rollton, mammita, etc.) se pun direct in supiera, apoi supa clocotita peste ei. Garnisiti cu o frunzulita de patrunjel.
Pofta buna.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
O bunatate,felicitari.
claudiu , 05 decembrie 2009
Simplu si superb , MERCY
Li Corn (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
Super. O supa racoritare. Foarte buna
vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Buna, ft buna, eu am pregatit cu galusti, am adaugat si morcov, a iesit buna, dar a ta arata tare bine!
Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Multumesc. Azi fac si cu dovlecel, sa vad cum iese.
mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009
Delicioasa!