Supa de salata ca la Maria de la Gherla

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Supa de salata ca la Maria de la Gherla

Ingrediente

  • 400g piept ardelenesc sau kaizer
  • 1lingura de ulei
  • 3 lingurite de usturoi pisat
  • 2linguri de faina
  • 1/2 l lapte
  • 4 cuburi vegeta
  • 2 salate mari
  • 8 iaurturi
  • 1/2 pliculet de sare de lamaie
  • 4 linguri de smantana
  • 1l apa

Mod de preparare

Intr-o cratita de 6l punem pieptul ardelenesc taiat in cuburi si lingura de ulei.

Cand s-a prajit un pic, adaugam faina si usturoiul si amestecam bine.

Adaugam salata rupta cu mana in bucati mai maricele si cuburile(sau 4 lingurite) de vegeta.

Lasam cam 10 min sa se inmoaie si adaugam laptele si apa.

Cand e gata tragem de pe foc, pregatim iaurturile.

Intr-un castron,le rasturnam si le batem bine.

Punem lingura cu lingura zeama de supa peste iaurt, incet sa nu se branzeasca, amestecam bine. Cand simtim iaurturile calde la mana, le varsam

peste restul de supa.

Lasam inca 5 min ,adaugam sarea de lamaie si stingem. Pregatim smantana si mararul:

Pune piperul in smantana si la fel cum am procedat cu iaurtul, facem si cu smantana. Luam cu lingura zeama de supa si o punem in smantana

,amestecam bine sa nu se branzeasca .Cand e calda, o rasturnam peste supa. Taiem mararul marunt si-l punem in supa.

E o supa excelenta,v-o recomand cu drag!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise