Intr-o cratita de 6l punem pieptul ardelenesc taiat in cuburi si lingura de ulei.
Cand s-a prajit un pic, adaugam faina si usturoiul si amestecam bine.
Adaugam salata rupta cu mana in bucati mai maricele si cuburile(sau 4 lingurite) de vegeta.
Lasam cam 10 min sa se inmoaie si adaugam laptele si apa.
Cand e gata tragem de pe foc, pregatim iaurturile.
Intr-un castron,le rasturnam si le batem bine.
Punem lingura cu lingura zeama de supa peste iaurt, incet sa nu se branzeasca, amestecam bine. Cand simtim iaurturile calde la mana, le varsam
peste restul de supa.
Lasam inca 5 min ,adaugam sarea de lamaie si stingem. Pregatim smantana si mararul:
Pune piperul in smantana si la fel cum am procedat cu iaurtul, facem si cu smantana. Luam cu lingura zeama de supa si o punem in smantana
,amestecam bine sa nu se branzeasca .Cand e calda, o rasturnam peste supa. Taiem mararul marunt si-l punem in supa.
E o supa excelenta,v-o recomand cu drag!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii