se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se incinge uleiul intr-o oală. Se soteaza 2 minute legumele tocate. Se adauga praful de curry, foile de dafin si supa de peste. Se lasa să fiarbă la foc mic. Se curata si se taie in lamele subtiri, morcovul, telina si patrunjelul. După ce supa a fiert 20 de minute, adăugaţi zarzavaturile. Dupa 10 minute se adauga rosiile, ardeiul gras si tijele de telina . Cand sunt 90% fierte toate legumele, se adauga somonul intai si apoi crevetii. Cand pestele se ridica la suprafata se inchide focul si se adauga frisca lichida, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul si sucul de lamaie sau otetul. Daca se reincalzeste supa, sa nu se ajunga la punctul de fierbere ! Se serveste cu frunze de morcov tocate.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii