Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura, apoi pui putina faina pe o suprafata neteda, pui amestecul cu ou si faina si completezi framantand treptat cu faina. Cand nu se mai lipeste de maini, e gata. Intinzi o foaie si fie tai taieteii la cutit, fie ii dai prin masina de paste. Amesteci cu o ploaie de faina si lasi deoparte.
Intr-o olita pui supa de pui, completezi cu putina apa si lasi la foc pieptul de pui; dupa ce iei spuma adaugi si morcovul cu putina sare. Cand pieptul e gata fiert il tai cubulete mici. Taieteii ii dai pe strecuratoare ca sa scapi de surplusul de faina si ii adaugi peste bucatile de piept, plus mazarea. Lasi sa fiarba si taieteii. Potrivesti de sare, pui un varf de cutit de piper alb. Servesti supa calda cu putin patrunjel.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii