Autor:
lizz (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 07 august 2009
Ingrediente
1/2 piept de pui, 4 cani de supa de pui, 1 lingura de morcov taiat cubulete, 1 lingura mazare, 1 ou, faina, sare, piper alb, 1 fir patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura, apoi pui putina faina pe o suprafata neteda, pui amestecul cu ou si faina si completezi framantand treptat cu faina. Cand nu se mai lipeste de maini, e gata. Intinzi o foaie si fie tai taieteii la cutit, fie ii dai prin masina de paste. Amesteci cu o ploaie de faina si lasi deoparte.
Intr-o olita pui supa de pui, completezi cu putina apa si lasi la foc pieptul de pui; dupa ce iei spuma adaugi si morcovul cu putina sare. Cand pieptul e gata fiert il tai cubulete mici. Taieteii ii dai pe strecuratoare ca sa scapi de surplusul de faina si ii adaugi peste bucatile de piept, plus mazarea. Lasi sa fiarba si taieteii. Potrivesti de sare, pui un varf de cutit de piper alb. Servesti supa calda cu putin patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taietei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Curatam ceapa, legumele si le spalam. Ceapa o tocam marunt, morcovii si radacina de patrunjel le
1 vot
0 comentarii
50 min
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009
Imi place foarte mult sa folosesc taitei de casa atat in supe cat si in ciorbe...Felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009
E putin altfel decat o fac eu, pt ca eu nu am mazare la ingrediente.