Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.
Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.
Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.
Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.
Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.
Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.
Condimentăm cu sare.
Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.
Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii