Oasele de vita spalate,se pun in oala sa fiarba iar daca dupa 30-40min se aduna deasupra spuma neagra,se arunca apa,oasele se spala si se pun din nou la fiert,impreuna cu 1lingura rasa cu sare;cand incepe sa clocoteasca se adauga legumele curatate,spalate si taiate in jumatati.Dupa 2h de fiert incet,se strecoara totul,oasele se dau deoparte,legumele se paseaza cu blenderul vertical,piureul obtinut se amesteca cu zeama de la fiert,se mai adauga 1cana cu apa daca e nevoie,se potriveste la gust,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele iar dupa 3-4min se opreste focul si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii