Supa din copanele de pui cu galusti.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa din copanele de pui cu galusti.

Ingrediente

  • 6 copanele mari.
  • 1 punga de gris(500 gr).
  • 5 oua.
  • 3-4 morcovi.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 1 telina medie.
  • 1 cartof mare.
  • 1 legatura de patrunjel verde.
  • sare,vegeta,piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Mod de preparare.

Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am luat bine spuma,apoi punem in oala si zarzavatul taiat,in forma dorita.Intre timp,pregatim galustile,intr-un castron,cvom pune 5 oua le vom bate cu telul adaugand cate putin gris,iar la urma daca mai este nevoie,punem apa minerala,ca sa se inmoaie compozitia si sa iasa galustile mari si pufoase. Dupa ce vom constata ca atat carnea, cat si zarzavatul este fiert, vom adauga galustile deja preparate.Dupa ce le-am pus cu grija ca sa nu se sfarame,potrivim supa de sare,vegeta si ce condimente mai dorim.Aceasta supa se face imediat deoarce,carnea de pui fierbe foarte repede,iar zarzavatul daca este fraged fierbe si el rapid.Cam la 5-7 minute dupa ce am pus toate galustile,venim cu o ceasca de apa rece pe deasupra,ca sa se fragezeasca galustile.Mentionez ca in compozitia de gris eu pun si un varf de cutit de bicarbonat,ca sa iasa galustile mai pufoase,dar nu prea mult,deorece se vor sfarama imediat,cand vom reincalzi supa,pentru a o servi la masa.Pentru ca aceste galusti sa fie fierte ,nu trebuie sa stea mai mult de 10-15 minute in apa in care ele fierb.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise