- Se pune apa rece pe foc cu ulei si un praf de sare. Se adauga in apa rece ceapa tocata marunt, morcovul si castravetele date pe razatoarea mica, orezul, 1 cub Knorr cu smantana si patrunjel, usturoiul granulat si se lasa sa fiarba 20 de minute.
- Apoi se adauga frunzele de morcov si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote.
- Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul verde si menta tocate marunt, smantana si un praf de piper dupa gust.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Se adauga un pic de suflet si iese o supa nemaipomenita. Incercati!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii