Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa.
Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare.
(eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.)
Se stinge cu otet sau zeama de lamiie(1-2 lingurite),apa+maggi,sau supa,se adaoga sare+piper .
Se lasa sa fiarba domol ca, 1 ora.
Feliile de piine se pun pe o tava,deasupra se ung cu usturoiul presat si amestecat cu 1 lingura ulei,si se presara cu cascaval.parmezan(fiecare dupa gust)ras.
Totul se da la cuptorul bine incins.la maxim,pina ce brinza s-a topit si prinde culoare.
Cind se serveste,se pune in fiecare farfurie,1-2 felii de piine cu cascaval si citeva linguri de vin alb.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii