Autor:
husni (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 17 mai 2009
Ingrediente
-85 gr margarina, -115 gr zahar pudra, -2 oua mari, -160 gr faina+1 lingurita praf de copt, -1,5 lingura cacao, -coaja de lamiie, sau alte arome
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Margarina se freaca bine cu zaharul,apoi se pun ouale;coaja lamiie.La sfirsit se pune faina cu praf de copt.Obtinem un aluat mai consistent, care se imparte in 2;intr-una se pune cacaua cernuta.
Compozitia asta e pt o tava de apr.15/23.
Tava se tapeteaza sau se fol. hirtie de copt.
Se pun cele 2 compozitii, alternind cele doua culori.Se observa in poza
Daca ti-a placut reteta noastra "TABLA DE SAH" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele
226 voturi
51 comentarii
6h 30 min
Mod de preparare blaturi:
Se incalzeste cuptorul la 190 de g.Se ung usor tavile si se acopera cu
24 voturi
25 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 august 2009
E o prăjitura ingenioasă. Îmi place cum arată.
husni (Chef de cuisine) , 10 august 2009
La gust,dicarmencitta,seamana cu un chec,dar arata super !
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009
Super arata,felicitari,cred ca este o prajitura tare delicioasa.Felicitari.
lavinias (Bucatar) , 30 mai 2009
Excelenta! Eu in loc de cacao am adaugat ciocolata de casa pe care o pregatisem in prealabil cu alta ocazie. Multumesc pentru oferta!