Ingrediente
- tagliatelle proaspete, - 10 ciuperci mijlocii champignon, - 1 graunte de usturoi, - 3 linguri ulei de masline, - un sfert pahar de vin alb, - patrunjel, - parmezan sau branza de capra (pecorino)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Intre timp fierbem pastele in apa sarata si le lasam conform instructiunilor de pe ambalaj. Eu prefer sa termin fierberea lor in sosul de ciuperci si deci opresc pastele cu 2 minute mai devreme, le scurg si le pun peste ciuperci, adaug un polonic din apa in care au fost fierte si le las sa se faca, daca le preferati mai 'al dente', le lasati mai putin. Fac acest lucru deoarece aromele de amesteca mai bine.
Presar patrunjel din abundenta :D si branza de capra pentru ca ii dau un guuuuuust, mmmmmm! :) Merge si parmezan sau nimic ;). Pofta buna!!!