autor:

amalia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TAGLIATELLE CU LEGUME

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2016

Ingrediente
1 cutie paste Tagliatelle, 50 ml ulei, 1 ceapa alba, 1 vanata alba, 1/2 ardei gras, 1 ardei gogosar, o mana de fasole verde, 1 frunza de telina verde, 3100 ml apa, sare, piper, frunzulite de busuioc, 2 catei de usturoi, 1 rosie mica

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

1.Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei.
2.Cand sunt fierte, dupa cca 7 minute, adaugi 1 pahar mare de apa rece si le acoperi cu un capac, lasandu-le asa pana cand termini de preparat legumele.
3.Intre timp cureti ceapa , o speli si o tai marunt, apoi o adaugi in tigaia wok in care ai pus restul de ulei.
4. Fasolea verde o speli, o rupi bucati de cca 2 cm lungime si o pui la fiert in 1000 ml apa cu sare si frunza de telina.
5. Cand ceapa devine sticloasa adaugi vanata spalata si taiata felii subtiri. Adaugi 50 ml de apa si lasi sa fiarba la foc mic.
6. Intre timp ardeii ii speli, ii cureti de cotor si seminte si ii tai julienne.
7. Cand feliile de vanata sunt moi adaugi ardeii, restul de apa, sare si piper , lasand la foc mic.
8. Cureti usturoiul si il tai marunt, adaugandu-l peste legume.
9. Rosia o speli, o oparesti, o cureti de coaja si o tai cat poti de marunt.
10. In tot acest timp, fasolea ar trebui sa fie fiarta, motiv pentru care o strecori si o adaugi in tigaie, impreuna cu rosia. Mai lasi la foc mic inca 10 minute si...gata!
11. Strecori pastele de apa, le asezi pe farfurie, adaugi legumele si frunzulitele de busuioc, presari putina magie si un praf de dragoste si...

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TAGLIATELLE CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gateau din cartofi

Gateau din cartofi

Spalati si fierbeti cartofii timp de 40 de minute in apa sarata, dupa care lasatii in apa rece pana

4 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon

Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon

1. Incalzeste cuptorul la 200ºC.Taie 4 cercuri din aluat, atat de mari incat sa acopere gura a 4

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie paste Tagliatelle
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 vanata alba
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ardei gogosar
  • o mana de fasole verde
  • 1 frunza de telina verde
  • 3100 ml apa
  • sare
  • piper
  • frunzulite de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie mica

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

26 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tajine de pui cu naut si masline