Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Taietei chinezesti cu pui, ardei si zuchinni

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru 4 portii de 250 grame de taietei chinezesti
  • un zuchinni mediu
  • un ardei rosu mare
  • 300 grame de piept de pui taiat cubutete
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • ghimbir pudra
  • o lingura sos soya
  • cateva picaturi de ulei de susan
  • eu mai folosesc un amestec de condimente pentru mancarurile chinezesti ce are ghimbir si coriandru
  • boia si piper alb.

Mod de preparare

Pregatim pieptul de pui, il spalam si curatam de grasime si il taiem cubulete mici.
Ardeiul rosu il taiem fasii lungi si zuchinni lamele late, lungi de 3-4 cm. Intr-un wok calim pieptul de pui intr-o lingura de ulei de masline, cand ia culoare alba adaugam condimentele si legumele si punem o lingura de sos de soya si lasam la foc mic in jur de 7 minute. Legumele trebuie sa ramana al dente si sa nu fie prea fierte.
Cu un minut inainte de a fi gata adaugam taieteii chinezesti storsi de apa si taiati in prealabil. Mai condimentam daca este cazul si adaugam cateva picaturi de ulei de susan. Se servesc fierbinti si sunt buni si reci, serviti a doua zi dupa ce au fost tinuti la frigider. Este o reteta usoara si delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise