Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in care s-a pus sare. Se fierb 8 minutesi se lasa sa se odihneasca in apa fierbinte 5-10 minute.
Varza taiata se pune la calit in ulei, invartindu-se sa nu se prinda de fundul vasului. Cand este gata calita se presara cu piper macinat, putin mai mult.Taiteii scursi de apa se rastoarna peste varza calita si se amesteca bine. Daca mai este nevoie se adauga sare si piper.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii