Aceasta este una dintre retetele acelea pe care le pregatesc cand sunt in criza de timp, pentru ca e foarte rapida, satioasa si gustoassssaaa!!:)
Prima data, am pus apa la fiert pentru taiteti, iar cand aceasta a dat in clocot, am pus taitetii, pe care i-am fiert al dente.
Apoi, m-am ocupat de creveti. Asadar, crevetii mei pentru ca au fost proaspeti , i-am spalat si curatat.
Dupa care, am curatat, spalat si taiat marunt ceapa. Am pus ulei de masline intr-o tigaie, iar cand acesta a inceput sa sfaraie, am pus ceapa si am lasat-o o idee la calit. Apoi, am pus crevetii. Crevetii i-am lasat cateva momente sa se prajeasca, dupa care am pus vinul si le-am lasat sa fiarba pana aceasta s-a evaporat.
Dupa ce am adaugat vinul peste creveti, am spalat si taiat marunt dovleceii, iar odata ce vinul a scazut, am adaugat feliutele de dovlecel, sare, piper si supa si le-am lasat sa fiarba pana a scazut supa suficient.
Cand crevetii au fost gata, iar taiteii au fost fierti, le-am amestecat si le-am servit cu multa pofta.
Sa va fie de bine!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii