Am folosit o ceapa alba si una rosie pe care le-am curatat si le-am tocat marunt, impreuna cu usturoiul.
Untul il punem intr-o tigaie mai mare in care calim ceapa si usturoiul.Adaugam apoi ardeiul iute si ciupercile taiate si ele marunt, lasam 5 minute sa fiarba in apa ce o lasa ciupercile, apoi adaugam coniacul, reducem focul, asezonam si lasam sa fiarba cam 15 minute, apoi lasam sa se raceasca.
Intr-un bol amestecam smantana, ouale batute,boia, laptele, sare si piper proaspat macinat.
Intr-o tava mai maricica unsa cu unt, asezam foaie de copt si tapetam cu aluatul de foietaj. Asezam ciupercile, peste ele smantana amestecata, radem cascaval deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se coace bine si se formeaza o crusta aramie deasupra.
Se lasa sa se raceasca putin , apoi se taie in ce forma doriti.
Se poate consuma calda sau rece...
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii