Tarta aperitiv omleta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tarta aperitiv omleta

Ingrediente

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Sunca si ardeiulle taiem cubulete

Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.

Faina o asestecam cu praful de copt.

Patrunjelul il tocam marunt.

Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.

Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o portionam.

Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/tarta-aperitiv-omleta.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise