1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.
2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.
3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.
4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii