Tarta Bucuria Culorilor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Tarta  Bucuria Culorilor

Ingrediente

  • 1 Pachet foi placinta Linco
  • 300 gr branza de vaci sarata
  • 300 gr de unt
  • 1 pachet branza topita feliata
  • 100-150 gr branza telemea mai moale
  • 150 ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr de ciuperci(pot fi proaspete sau din conserva)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia, ulei

Mod de preparare

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu putin ulei se adauga a doua foaie si se repeta procedeul adaugandu-se foaia a treia si se lasa in asteptare. Separat se amesteca bine branza de vaci cu untul pana va rezulta o pasta fina, se sareaza si se adauga in tava peste foile de placinta, se rade branza telemea peste compozitie si se condimenteaza cu boia. Se adauga ciupercile daca sunt proaspete se curata si se taie in bucatele mici(palaria cat si codita) daca sunt din conserva se spala si se taie potrivit, alaturat se spala legumele si se trece la taierea lor in diferite forme. Primele se adauga ciupercile, dovleceii peste, rosiile, ceapa verde. Dupa care se bat oule cu smantana, se adauga 5-6 felii de branza topita, se adauga doar un praf de sare si unul de piper se adauga si rondele de ardei gras si se introduce la cuptor. Aproximativ dupa 20-25 de minute se-ncearca tarta si se continua coacerea aproximativ inca 15-20 minute, timpul optim de coacere ar fi intre 40-50 de minute la foc potrivit. Se serveste calda, ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise