Tarta cu brinza sarata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu brinza sarata

Ingrediente

  • Aluatul de tarta este cel clasic: 300g faina, sare, 80 ml ulei si 100 ml de vin
  • Umplutura: 500 g brinza de oaie ( eu am pus Focsani ), 4 oua
  • boabe de fasole

Mod de preparare

Din faina, sare, vin siulei facem un aluat si il asezam in forma de tarta. Peste el punem hirtie de copt si peste hirtie boabe de fasole.

Se coace 15 minute.

Intre timp, brinza se amesteca bine de tot cu ouale intregi.

Dupa ce s-a racit putin tarta, punem brinza si mai dam la cuptor pentru 25 de minute, timp in care tarta se si rumeneste.

Se scoate la racit pe un gratar si se taie abia dupa o jumatate de ora.

Este foarte, foarte buna si aspectuoasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise