Incepem cu prepararea budincii.
Incepem cu prepararea budincii. Amestecam praful de budinca cu zaharul si 5 linguri de lapte. Laptele ramas il punem la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam budinca dizolvata si amestecam pana se ingroasa. Dam de pe foc si acoperim cu folie alimentara direct pe suprafata budincii, pentru a impiedica formarea crustei.
Pentru aluat mixam bine untul cu zaharul si vanilia. Adaugam pe rand ouale si mixam bine dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in compozitie impreuna cu smantana.
Amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam aschiile de ciocolata sau ciocolata rasa.
Turnam compozitia in tava rotunda (26 cm) si nivelam.
Punem budinca racita intr-un posh si facem moate in aluat. Varful poshului
trebuie scufundat putin in aluat, astfel moatele nu vor fi doar la suprafata tartei.
Deasupra asezam caisele spalate si curatate de samburi.
Dam la cuptor, la foc potrivit ~ 40 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Lasam sa se raceasca iar apoi o scoatem din tava si pudram cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii