Ingrediente
3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca pisata sau tocata marunt, , 1 budinca vanilie, 500 ml lapte, 3 linguri de zahar, , 1 tort gelee, 1 lingura zahar, 200 ml apa, 500 grame caise, 5 linguri de nuci pisate si prajite, 100 ml frisca
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit, se intinde budinca pe blat si se orneaza cu caise. Se presara 5 linguri de nuca tocata si prajita, iar deasupra se toarna un tort gelee preparat cu apa si zahar conform instructiunilor de pe plic.
Se bat 100 ml de frisca si se orneaza tarta.
Se da la rece si se serveste.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009
Un deliciu!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009
O bunatate...