Se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga faina,uleiul, praful de copt si esenta de vanilie.Se amesteca toate foarte bine apoi intr-o tava de tarta care este unsa si tapetata se adauga compozitia.
Se da la cuptor timp de 40 de minute la foc mic, se face testul cu scobitoareaca sa vedem cand e gata.
Cand este gata scoate blatul pe un platou il lasam sa se raceasca putin, apoi facem un sirop din apa, zahar si esenta de vabilie si insiropam blatul bine.
Preparam crema pt tarte exact cum scrie pe plic care apoi o punem peste blat,asezam capsuni peste care tornam gelatin rosie care am preparato exact dupa instructiunile de pe plic.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii