Se bat ouale cu praful de sare si zaharul foarte bine,apoi se adauga margarina si mirodeniile,iar la sfarsit faina si praful de copt.
Forma de tarta se unge cu margarina peste care se rastoarna compozitia obtinuta si se niveleaza frumos.Se da la cuptor 30-40 min la 160 grade,pana devine aurie.
Se fierbe laptele cu zaharul si zaharul vanilat
Intr un bol punem cele 5 galbenusuri de ou si faina.
Turnam peste ele jumatate din cantitatea de lapte un pic caldut(cel amestecat cu zaharul,nu fierbinte)
Dupa ce laptele s a fiert adaugam incet amestecul cu faina si ou si mai fierbem amestecand in continuu timp de 5-7 min.
Se orneaza dupa preferinte.Gelatina se face conform instructiunilor de pe plic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii