Aluatul il punem in tava de tarta unsa cu putin unt si-l intepam din loc in loc cu furculita.
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.
Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana :) pe care o intindem peste tarta racita.
Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii