Se prepara aluatul amestecandu-se toate ingredientele(se poate folosi si robotul). Se tine aluatul la rece pana cand se pregateste umplutura. Se curata ciupercile si se taie lamele(daca sunt proaspete), se fierb 5 minute, se scurg de apa si se prajesc in putin ulei(cam 10 minute la foc mic).Daca sunt de la conserva se scurg de apa si se prajesc in ulei. Se condimenteaza cu sare, delikat, etc(dupa gustul fiecaruia). Se taie rosiile felii, se piseaza si ardeiul iute. Smantana se amesteca cu ouale batute(ca pentru omleta). Se intinde aluatul intr-o forma de tarta, se pun ciupercile prajite, se aranjeaza feliile de rosii, se presara ardeiul iute pisat si la sfarsit se toarna amestecul de smantana si oua. Se da la cuptor cam 40 de minute, pana se rumeneste frumos. Se poate consuma atat calda cat si rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii