Pregatim o tava de tarta . Tava mea are 25x10 . Am pus pe ea folie alimentara .
In vasul robotului punem fulgi de cocos , zaharul de cocos si untul si pornim robotul . Il lasam sa mearga pana cand avem o compozitie omogena.
Turnam compozitia in tava si nivelam ridicand usor pe marginile tavii. Compozitia a ajuns la tava de tarta si inca 3 forme mici de savarine .
Dam la frigider pana se intareste.
Cu ajutorul unui mixer batem crema de cocos impreuna cu zaharul si mascarponele pana cand are consistenta unei creme .
Daca nu puneti mascarpone crema va fi mai subtire .
Cand blatul de cocos este tare scoatem folia de pe el si il asezam pe un platou .
Turnam crema peste blatul de cocos si dam din nou la frigider .
Inainte de servire presaram zahar de cocos si bucati de capsuni .
Pofta mare .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii