Pregatim pasta:amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,oul,apa rece,iar la sfarsit cuburile de margarina,vom obtine o coca pe care o vom pune in frigider timp de 20 minute;
Intre timp pregatim crema:punem la fiert laptele,batem galbenusurile cu zaharul,bine,adaugam amidonul ,amestecam bine si diluam cu laptele cald,amestecand incontinuu si repunand cratita pe focul domol,pana crema se ingroasa,deci adaugam untul,continuam amestecarea,si-o punem la racit;
Tava de tort o captusim cu jumatate din coca pregatita,acoperim cu stratul de crema,iar deasupra razuim coca ramasa;
Pudram cu zahar,introducem in cuptorul cald timp de 20 minute 200°C;
-Cand se raceste se pudreaza cu zahar si se serveste;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii