Intr-un vas se spumeaza galbenusurile cu 250 g.zahar, se adauga treptat 7 linguri apa rece, esenta de rom si zaharul vanilat si la sfarsit faina.
Intr-un alt vas se bat spuma albusurile cu 200 g.zahar si se adauga treptat 7 linguri apa rece si 1 lingurita amoniac de sodiu.
In vasul cu galbenusurile se amesteca usor, de jos in sus, compozitia cu albusurile. Aluatul rezultat se toarna in tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina. Deasupra se asaza in mod uniform fructele.
Se coace la foc potrivit. Cand s-a racit se pudreaza cu zahar farin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii