Blatul: se pun intr-un vas 3 oua si un pahar jumatate de zahar si se amesteca apoi se adauga uleiul, iaurtul un praf de copt si faina cat cuprinde (aluatul sa fie asemanator la consistenta cu cel de pandispan). Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor 30-40 min in functie de cuptor. Dupa ce blatul este facut se lasa putin la racit iar apoi se taie partea de deasupra care este un pic mai rumenita. Separat se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj si se toarna pe blat. Se lasa la racit (la temperatura camerei) si apoi se orneaza cu fructele dorite. Peste fructe se toarna gelatina care la fel se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj. Se da la frigider pentru minim 1 ora si apoi se serveste. Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii