Blatul;
Se amesteca toate ingredientele pana optinem un aluat ce se poate lucra cu el.Intindem o foaie la dimensiunea formei pe care o avem incercand sa acoperim intregal si marginile,se da la cuptor 15-20min la 180grade(depinde de cuptorul fiecaruia).
Crema;
Punem laptele la fiert cu zaharul,oprim putin pentru praful de budinca sa-l dilzovam.Cand a fiert laptele adaugam de budinca,amestecam pana se ingroasa si asa calda o punem peste aluatul copt din inainte.
Glazura;
Fructe de padure(eu am avut congelate) se pun intr-o cratita cu zaharul si se pun pe foc 10 min,oprim focul,lasam de o parte 10 min apoi punem gelatina topita in 100ml apa calduta.Aceasta glazura o punem peste budinca,o dam la rece circa doua ore se poate servi si cu frisca,eu nu am pus"dieta".........
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii