Se face un blat din oua, faina, zahar, ulei, praf de copt, zahar vanilat si esenta de vanilie care se coace 20 min. Cand s-a racit se insiropeaza cu un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Apoi se face budinca conform instructiunilor de pe ambalaj,dar se pun doar 750 ml lapte (pt ambele plicuri). Se taie fructele si jumatate din ele se pun pe blat, se toarna budinca (calda) iar peste se pun restul de fructe. Apoi se face gelatina si se toarna peste fructe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii