Fructele se spala, sa lasa la scurs, se scot samburii prunelor.
Blatul se face astfel: bati albusurile cu zaharul, un praf de sare si cateva picaturi se zeama de lamaie. Adaugi zharul vanilat, galbenusurile, uleiul, faina, apa minerala, praful de copt, coaja de lamaie.
Ungi dubletta cu unt, presari cu zahar si zahar vanilat, asezi fructele, dai pe flacara pentru 2 minute, dupa care rastorni compozitia pentru blat peste fructele usor incalzite. Acoperi tigaia, dai pe flacara pentru 4-5 minute, rastorni tarta pe un platou, presari cu zahar pudra vanilat. Tai felii dupa ce se raceste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii