Se faramiteaza biscuitii si se amesteca cu zaharul si untul topit. Se tapeteaza forma cu hartie de copt si se adauga blatul presandu-se si formandu-se o mica margine de jur-imprejur.
Se incalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.
Se spala bucatile de lime cu apa fierbinte, se razuieste coaja si se stoarce zeama.
Albusurile se separa si se lasa la rece. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra. Se adauga coaja si 5 linguri de zeama de lime, creme fraiche si amidonul. Se omogenizeaza, se toarna peste blat si se coace pe raftul de jos la 140 grade Celsius cca 35 minute.
Albusurile si zaharul se bat spuma tare (bezea). Se scoate tarta si se adauga bezeaua, se mai lasa in cuptor cca 10 minute la aceeasi temperatura, pana se coloreaza usor varfurile.
Se lasa sa se raceasca inainte de a se scoate din tava.
Reteta Anne-Katrin Weber
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii