Tarta cu mere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu mere

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • 150 ml iaurt gras
  • 250 gr faina grau
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 2 mere mari

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul si margarina. Se adauga praful de copt stins in iaurt, apoi faina si esenta de vanilie. La final se adauga albusurile batute spuma. Se omogenizeaza si se intinde aluatul intr-o tava unsa bine cu margarina. Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Deasupra aluatului se aseaza felii de mar astfel incat sa se acopere toata suprafata. Se presara putin zahar peste mere si se baga la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise