Aluatul se lucreaza in castron . Untul se freaca spuma . Zaharul se freaca cu galbenusurile apoi se amesteca cu untul si faina , pusa cate putin si bine frecate . Aluatul obtinut se tine la rece cel putin doua ore , poate sta si peste noapte .
Aluatul se intinde intr-o tava prafuita cu faina . Merele se curata , se taie felii si se aseaza peste foaie ca solzii. Se presara cu zahar . Se coace tarta 30-40 minute .
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii