Curatim merelede coaja si de miez.
untul il topim si il lasam sa se racoreasca, apoi punem intr-un vas:zaharul, oule, zaharul vanilat, untul, sarea si brandi de mere, amestecam bine cu mixerul pina se va obtine o masa ca spuma.
Taiem merele felii lungi si subtiri.
Adaugam faina si praful de copt in mixtura de unt si amestecam bine cu mixerul cam 5min.Apoi adaugam si merele
feliate si amestecam cu o lingura le lemn incet, trebuie sa lasam un mar feliat pentru decorare.
Luam o tava rotunda si o ungem cu unt si turnam toata mixtura in ea, apoi ornamentam cu feliile de mere care leam pus de oparte.
Incingem cuptorul la 200 de grade si punem tarta la cuptor timp de 35-40min. daca vedem ca se prinde fata prea repede o astupam cu o foaie de copt si o lasam sa se coaca mai departe.
O scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca apoi o presuram cu zahar praf.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii