Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma. Se adauga laptele, uleiul, aromele, praful de copt si faina pana devine o coca buna de intins. Se lasa la figider o jumatate de ora pentru a fi mai usor de intins.
Intre timp se curata de coaja merele, se taie felii. Intr-o cratita se pune zaharul la caramelizat. Cand a devenit auriu se rastoarna si merele amestecandu-le usor.
Intr-o tava de tarta se aseaza un strat de mere cu tot cu caramelul care ramane in cratita. Peste ele se aseaza foaia. Se da la cuptor 20-30 minute la foc mediu. Cand e gata se rastoarna pe un platou.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii